Consulting

Diensten en Services

M2-Consulting is gespecialiseerd in finance en verandermanagement. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren interim-manager.

M2-Consulting is uw partner voor:

  • Het begeleiden van verandertrajecten (change management) en ERP-implementaties
  • Het aansturen van een team op afstand
  • Procesoptimalisaties
  • Outsourcingstrajecten

 

Change Management

Wij werken vanuit de filosofie dat een verandering het beste slaagt wanneer medewerkers in een organisatie hier actief bij betrokken worden. Duurzame oplossingen staan bij ons hoog in het vaandel. Een verandertraject is meer dan een technische- of proceswijziging. De impact hiervan op werknemers wordt vaak onderschat. Wij streven samen naar blijvend resultaat en helpen u met het stellen van haalbare doelen in de veranderstrategie. Als u wilt dat medewerkers de nieuwe strategie omarmen, hebt u draagvlak nodig. De waarden van uw bedrijf moeten in lijn zijn met de waarden van de mensen die deze moeten uitdragen.

M2-Consulting brengt finance en verandermanagement bij elkaar om duurzame en verantwoorde keuzes door te voeren binnen het geschetste klantkader.

ERP implementaties

Nieuwe ERP software raakt over het algemeen meerdere bedrijfsprocessen. Dat maakt de implementatie ervan complex. Een goede voorbereiding is daarom heel belangrijk. Uiteindelijk leidt een geslaagde ERP implementatie onder andere tot kostenbesparing, flexibiliteit en een hogere productiviteit. Als ERP specialist helpt M2-Consulting u met het gestructureerd invoeren, plannen en doelen stellen.

 

Waarom M2-Consulting?

M2-Consulting heeft 15 jaar ervaring in finance in combinatie met verandermanagement. Het is onze filosofie dat een verandering binnen uw organisatie verder reikt dan het systeem of het proces. Wij verankeren de verandering in uw organisatie door medewerkers actief te betrekken bij het veranderproces en ├ęcht te luisteren naar uw specifieke veranderbehoeftes.

Bekijk hier voorbeelden van recente business cases